تقریبا تمام تاج های بازمانده به شکل یکسانی هستند . فرم آنها کندویی شکل است که هسته ی مرکزی آن از نقره ساخته شده است . این تاج ها که تیارا نامیده میشوند دارای تزئیناتی طلایی و گاها دارای فرم های صلیب و برگ و ... در اطراف خود هستند . در قسمت بالایی بیشتر آنها یک صلیب نصب شده است . تیارای پاپ گریگوری شانزدهم با دایره ی طلایی مینا کاری شده بود . تیاراهای مختلفی که پاپ های مختلف از آنها استفاده میبردند گرچه در جزئیات کمی باهم تفاوت هایی داشتند ولی همگی شکل کندویی خود را حفظ کرده بودند و دارای سه طبقه بر روی خود بودند. به نظر شما آیا این طبقات بر روی تاج ها میتواند نماد چیزی باشد؟!
پاپ کلمنت پنجم اولین نفری بود که تاج سه گوشه را پوشید .
تئوری های مختلفی از مفهوم این طبقه ها روی تاج ها ارائه شده است که در ادامه به یکی از آنها اشاره خواهیم کرد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است . چیز جالبی که در گوشه ی یکی از تیارا ها وجود دارد سه کلمه ی "Vicarius filii dei " است. تصویر زیر نشان دهنده ی ارزش عددی کلمه بر اساس سیستم عددی رومی است
شاید تعجب کنید ولی در سیستم عددی رومی از این سه کلمه به عدد 666 میرسیم که همانطور که میدانید عدد شیطان است . شاید باور آن سخت باشد ولی ارزش اندکی تامل را دارد. در تصویر زیر پاپ جان بیست و سوم را مشاهده میکنید که تیارای سه تکه را بر سر نهاده است .
در تصویر زیر کریشنا را مشاهده میکنید که چیزی همانند تیارای کلیسای کاتولیک را بر سر دارد . کریشنا الهه ی آبی رنگ هندو است که بارها خود را تجلی خدا معرفی کرده است. امروزه تلاش بسیاری از سوی سایت ها و وبلاگ های خارجی و بعضا برخی وبلاگ های مدعی ایرانی میشود تا کریشنا را به عیسی مسیح مرتبط کنند ولی بدانید عیسی مسیح پیامبر برحق خداست وکریشنا الهه ای شیطانی وتجسمی از خدایگانی چون هوروس ، دیونزیوس ، میترا وسایر الهه های پاگانی است . برخی وبلاگ های ایرانی افسار گسیخته به بیان این اکاذیب که ارتباطی بین عیسی علیه السلام و کریشنا وجود دارد میپردازندبدو توجه به اینکه ریشه ی این مهملات از چه موضوعات الحادی گرفته شده است.
در تصویر پایین نیز تشابه تاج های سه تکه را میتوانید مشاهده کنید . سمت چپ بت بابلی متعلق به 1800 سال پیش از میلاد را مشاهده میکنید ، در سمت راست نیز بت آشوری را میبینید.
در تصویر بعدی سمت راست ما تاجی همانند تیارای پاپ را که از سه تکه تشکیل شده است را که در خورساباد کشور عراق مربوط به 705 تا 721 سال پیش از میلاد را مشاهده میکنیم . این تاج سه تکه به وسیله ی خدای خورشید پاگانی شاماش (Shamash) نیز پوشیده شده بود . همانطور که در دایرة المعارف کاتولیک نیز اشاره شده است این میتواند منشاء تیارای پاپ باشد. در سمت چپ نیز تیارای پاپی و دوکلید که یکی از نماده های کلیساست را مشاهده میکنید.
در تصویر بعد به تاج ازیریس الهه ی مصری توجه کنید .سه تکه بودن تاجش را ببینید. آیا این شباهت ها اتفاقی است ؟!
یکی دیگر از نماد هایی که اهمیتی سمبلیک را داراست برخی درختان هستند. بلوط ، کاج ، زبان گنجشک ، سرو و نخل پنج درختی هستند که اهمیتی سمبلیک را دا را هستند . (از نمونه های این سمبل گرایی را میتوانید در افتتاحیه ی المپیک ۲۰۱۲ لندن که در آن از درخت بلوط وهمچنین ناقوس استفاده شد ببینید. تصویر سمت چپ پایین درخت بلوطی است که نمادین در افتتاحیه بازی های المپیک تابستانی ۲۰۱۲ استفاده شد.)
خدای شغل و حرفه معمولا در پوشش یک بلوط پرستش میشد. خدای نجات دهنده در فرم کاج و خدای طبیعت در نماد درخت زبان گنجشک پرستش میشدند . الهه هایی هم بوده اند که در فرم سرو یا نخل معرفی شده اند. خدای شراب دارای چوب بلندی که بالای آن یک میوه ی کاج یا خوشه ای از انگور همراه برگ مو بود دیده میشد. میوه ی کاج سمبل مردانگی در گذشته ی دور بود .
تصویر زیر عصای میوه ی کاجی است که در موزه ی مصری تورینو در ایتالیا وجود دارد. این عصا سمبل خدای خورشید ، اوزیریس است ریشه گرفته یعنی از مصر جایی که او مسیح آنجا بود .هنگامیکه او مرد ، مردم مادرش ایزیس رابه عنوان مادر باکره پرستش کردند . ازیریس عیسی مسیح تقلبی مصریان بود . همانطور که میبینید میوه ی کاج هنوز باز نشده است و شاید گشوده شدنش به معنی هشیاری و تاثیر بردیگر ملت ها باشد .
میوه ی کاج سمبل مردانگی در گذشته ی دور بود. عصای خدای شراب – چوب بلندی که بالای آن یک میوه ی کاج یا خوشه ای از انگور همراه برگ مو یا گاهی ربان پیچیده شده دورش بود دلالت می کند بر اینکه شگفتی طبیعت ممکن است به وسیله ی آلت مردانگی خورشید باشد . درخت کاج در افسانه های دیونیزیوس و آپولو نیز مقدس است . در افسانه شناسی یونان چوب بلند رازیانه ای بزرگی بود که تیروسوس ( عصای میوه کاج ) نامیده میشد که با پیچک و برگ مو پوشیده شده بود ودر سر آن همیشه میوه ای از کاج وجود داشت.
در زیر خدای خورشید مکزیکی همراه با میوه ی کاج را مشاهده میکنید. در سمت چپ نیز دست برنز رومی را میبینید ، به میوه ی کاج در هر دو تصویر توجه کنید. تجسم این دایان الحادی در سرتاسر جهان وجود دارد ، تنها نام انها تغییر کرده و نوع ظهورشان با توجه به فرهنگ و زمان آن تمدن بوده است.
نماد شناسی میوه کاج در تمدن های مختلف:
بالا راست به چپ:
1. پاپ با عصایی که طرح میوه کاج دارد
2. میوه کاج بر روی عصای دیونیسوس (خدای شرابخواری در یونان باستان)
3. همان
4. عصای اُزیریس (خدای مردگان در مصر باستان) با علامت میوه کاج
پایین راست به چپ:
1. بزرگترین مجسمه سنگی از میوه کاج در شهر واتیکان
2. خدای آشوری با میوه های کاج در دست
3. همان
برای مشاهده ی پربازدیدترین مطالب، کلیک کنید
مطالب مرتبط
کلیسا کدام خدا را می پرستد؟ (قسمت اول)
کلیسا کدام خدا را می پرستد؟ (قسمت دوم)
کلیسا کدام خدا را می پرستد؟ (قسمت چهارم)
نظرات شما عزیزان: